Tuesday

persis tuala.

***Jangan nak terasa kalau itu bukan hang***




tuala persis kamu boleh?
Bila air meleleh-leleh di tubuh aku, kamu serap habis-habisan. Aku hantuk kepala,aku lupa. Kamu tuala murah. Bila rendam , luntur warna tuala. Apa yang di serap luntur sekali harung. Maka, lunturan yang pernah menjadi serapan tualan di buang. 



10 comments:

Tora Gagarin said...

gua tak faham . haha .

Nurarnida Sabrina said...

lelaki macam tuala. Lu paham? Lepas serap hati jantung perempuan baik punya , dia dengan sengaja atau tidak halau dan buang perempuan dari hati kudis dia.

Johan "Champ" Radzi said...

Jangan guna ayat "lelaki", walhal bukan semua lelaki ada sifat binatang begitu.

Heheh!

Nurarnida Sabrina said...

bukan semua tapi almost. Entry aku xtulis pun lelaki persis tuala. Aku tulis "kamu persis tuala." Tapi kan, sapa2 nak terasa, hang amik la.HAHA

EL MARIACHI said...

aku tak terasa pun memang aku suck and dry....

hawiz said...

mak aih..dasat tol entry nie....tuala murah..?..ish2..rilek beb..ko frust eh?

Nurarnida Sabrina said...

el - hang kan hati kering.

hawiz - xfrust lah. aku bukan brcinta

affie9 said...

maksudnya apa ya??? gak ngerti.. hehe..

aku maeh tak paham maksud dari kate2 ni... salam kenal...

Nurarnida Sabrina said...

kat ats tuh maksud dia. tapi kan mmg bnyk entry aku rmai org xphm, so xpyh phm pun xpa

Shamsuddin Amin said...

cayyok puitis dalam ni... ^^