Wednesday

sakit

***Jangan nak terasa kalau itu bukan hang***



Cubit aku sebentar. Barangkali itu cubitan semut-semut dikait benang mengada-ngada. Cuba tampar dinding muka aku. Barangkali tamparan itu merangkak meruncing disulam kepura-puraan. Cuba gigit biasa dengan satu kata.Cukup SAKIT. Rasa segenap hati sama kata berunsur lelehan asid berPh makin rendah. 


Lumpuh, rebah. Itu terlalu sakit.




* Gambaq atas tuh buat aku gigit bibir. Sakit .

6 comments:

arep ismail said...

kata kata lebih tajam dari light saber .

*gambar tu bikin aku rasa lapar

s.u.h.a said...

kalau dah sakit susah nak sembuh. gambar tu buat aku ngilu.

pencaci jalanan said...

imam ghazali pernah tanya pada anak muridnya "apa yang paling tajam dalam dunia." jawapannya lidah.

apiz.kamarudin said...

sakit tgk gmbar ni, sakit lagi bila rasa

EL MARIACHI said...

sakit tu perlu untuk kontra rasa sihat...
*gambar tu buat aku rasa macam dalam filem SAW

Nurarnida Sabrina said...

arep - bikin rasa lapar? WOooo.

suha - ngilu? Gigit2 dan tarik besi itu dengan gigi hang yeah.

pj- no doubt. itu memang betol. terbukti.

apiz - nak rasa? try la buat. HAHA

el - Crita saw lebih dari gmbar tuh.