Thursday

Terlepas

***Jangan nak terasa kalau itu bukan hang***




Tak kan lu nak pam balik kencing lu pas pancut baik punya?
Tak kan lu nak suruh sperm lu u turn lepas tembak baik punya?
Tak kan lu nak recall orgasm lepas penat pancut 1meter jauh?
Tak kan lu nak sedut balik kentut lepas semerbak bau?
Tak kan lu nak kecoh lambat sebab sendiri terbabas malam tadi?

Tak kan? Tak akan.
Pokoknya, tak akan nak jilat ludah balik?
No way. 


14 comments:

adan said...

yeah saya tak terasa...

tetaufiq said...

toink2

vampire's lovex said...

ok aku nak cakap dari segi berkapel lak..


sekali putus,xde nak smbung balik..


once ex forever ex..


memg x jilat ludah sniri kn?


kbai. xD

pencaci jalanan said...

kalau segi kapel2 nie, aku sokong vampire.tapi kalau bab kawan, aku rasa ada yang patut dijilat balik.entah la.tak tahu selagi tak rasa.

EL MARIACHI said...

no hal punya...air ludah sendiri tak rasa apa apa bila dah buat french kiss...isap kuat kuat lagi best...

Shamsuddin Amin said...

x kan ku jilat balik...^^

*tu la pasal...
janda pun ok kan...
ak rala tunggu jandanya bila ak tringat balik kengan kitorg kat hostel...

k e y r i said...

errr...

Ched said...

yummy.

Nurarnida Sabrina said...

adan - bagus lah gitu

tetaufiiq - toink2? apa hal bunyi babi lak ni.

vampire - memang.HAHA

pencaci - kalau kawan tuh, ikut lah situasi.Tapi kalau dah teruk gila babi, tok sah dok jilat ludah blik la.Ludah dia blik.

el - hang ni memang jauh betoi pikiaq. French kiss len cer bhai. Kemaruk betol hang ni

sham - geng arh bro. janda? aah.ok ja.hang tunggu jala. Kalau memang taste hang mak2 janda.WAKAKKAK. tapi klau meletup lagi jnda tuh, no hal!


kery - apa yg err? terasa ka? HAHA

ched - yummy? hang jilat ludah balik ka yg nyummy2 ni?

Afsar said...

malu duh kalau dah ludah jilat balik~

Nurarnida Sabrina said...

afsar - bagus arh hang tahu malu.HAHA

Ihsan Arifin said...

kannn

SheY PuLL said...

takkan kus inggah blog nie klu x CUN..:)





JOM singgah blog saya nak... Kalau la FB dah takde...

Anonymous said...

mengapa tidak:)